Màster en Web

Comunicació, Màrqueting i Negoci

Conferència inaugural: Pekka Himanen
Màster en Web: Comunicació, Màrqueting i Negoci

Pekka Himanen

El professor Pekka Himanen impartirà la lliçó inaugural de la 2ª edició del Màster en Web: Comunicació, Màrqueting i Negoci que porta per títol: “The Hacker Ethic: Power of Creative Passion and Social Networking”. En la seva intervenció el professor Himanen abordarà temes com la cultura de la creativitat, els trets que defineixen els innovadors de referència i la seva filosofia personal i els elements que fan del social networking un instrument tant poderós.

L’acte tindrà lloc el proper 1 d’octubre de 16h a 18:30h a l’aula magna de la Casa de Convalescència (GoogleMap) i tothom que ho vulgui pot participar-hi prèvia inscripció al formulari de la dreta. Les places són limitades a l’aforament de la sala. Es prega puntualitat.

Pekka Himanen és un dels pensadors més influents en l’àmbit de la societat de la informació. Els seus llibres sobre la matèria han estat traduïts a més de 20 llengües i ha participat com a conferenciant a les universitats més prestigioses del món, assessora a empreses internacionals i participa en diferents fòrums de presa de decisions. Pel que fa a la seva activitat acadèmica actualment divideix el seu temps com a professor a la University of Art and Design Helsinki (Aalto University), professor convidat a la Oxford University i investigador principal al Helsinki Institut of Information Technology.

Reserva de plaça

* Els camps marcats amb asterisc
són obligatoris

* Els estudiants i docents del màster
no cal que empleneu el formulari